Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Sobotka nemá čas, shání stéblo:-)

1 0
možnosti

P65e60t81r 92T91o41m35e85k

16. 5. 2017 20:29

Tak jeden případ, který Babiš nevysvětlil je jeho (ano jeho) Čapí hnízdo. Vám to ale zjevně nevadí. Je to lump.

3 4
možnosti

Česká ekonomika je vůči politickým krizím velmi odolná, v podstatě na ni nemají vliv.

A jestli nám někdo skutečně dělá ostudu v zahraničí, je to Miloš Zeman.

9 4
možnosti

To co kritizujete u toho vašeho libereckého sdružení Změna, velkoryse přehlížíte u Babiše. Není to Sobotka, kdo dělá ostudu.

13 5
možnosti

M.Zeman a A.Babiš, mají společný zájem - zakroutit B.Sobotkovi krkem. Čili kroky až nebývale racionální a správné. Hradní pán se zbytečně umazává oligarchou a poštvává si své voliče - ČSSD, pak je k poražení. Mj., co je to za stranu - hnutí, které nepostaví vlastního kandidáta, že Ano ... :-)

5 2
možnosti

Nikdo nepotřebuje se zahazovat se Sobotkou .On se zcela odrovná sám. Hrozí mu velká prohra ve volbách ,tak se snaží dehonestovat svého největšího soupeře.Dělá to tak nešikovně,že to bude mít opačný efekt.Žádný z polistopadových včetně Sobotky nemusel vysvětlovat svoje průšvihy v politice jako Babiš. Kolem všech kauz jako OKD, MUS,armádní zakázky v minulosti se chodí pěkně potichu až vyšumějí do ztracena. Babiš má tu smůlu ,že má vysoké prefernce. Proto se Sobotka spojí se sobě podobnými z ODS i TOp 09 ba Lidovci jim to ještě posvětí. Babiš jim bohužel pro něho, naboural zaběhnutý systém

0 0
možnosti

AB krade (pardon opimalizuje ) ve velkém a místo vysvětlení posílá polopravdy. Když krade BS, stačí na to tedy také poukázat. Jestli kradou oba, je to o tom kdo chytřeji a nenápadněji a v jakých objemech. Tohle kolo nezvládá AB. Možná ho hájíte, protože chcete aby vládl a pod ním si mohli jeho voliči nahrabat (nakrást) také. Tak to cítím. Tož tak.

6 4
možnosti

Z psychologického hlediska Babiš zviditelňuje stav naší politické scény a chování a myšlení ČSSD.

Pokud to takto pochopíme, tak poznáme že je potřeba nechat odejít tyto staré politické struktury a tím pádem se uvolní prostor pro nové lidi, hnutí, strany a nebudou riskovat svoji likvidaci, podobě třeba jako VV, ODA ...

Proto už nikdo slušný nechce jít do politiky.

Pokud se prostředí vyčistí tak Babiš nebude mít šanci ...

4 0
možnosti

V minulém režimu byly jasně rozdané karty na jedné straně KSČ a na druhé straně lid ...

Dnes je to mnohem složitější neboť zde není jedna strana a jeden nepřítel, ale je zde skupina zájmů a v tom je těžké se vyznat, neboť každá tato skupina má vlastní zdroje, vliv, media, advokáty,vliv na policii, soudy ... a je to vlastně roztříštěný stav bývalé centrální moci, která byla jasně čitelná.

I tohle je demokracie.

Zde je jednoznačné že nelze postupovat a myslet postaru, zvláště když je zde informační trh internet, prostor pro manipulace, kde už manipulace směřují k vlastním blízkým a rodině.

Zde je potřeba se učit jak já říkám informační a časové inteligenci, tedy sledovat jak s daným tématem a v jakém formátu a množství pracuje dané medium, v jaké používá fotografie dotyčného, jak pracuje s tématy, zdroji, jestli neagituje atd.

Lze říci že jsme vstoupili do nové doby, která je nečitelnější a o to více tlačí na rozvoj informační a časové inteligence, nebýt pasivní a pasivně přijímat informace a co více neprojektovat do toho stigma minulosti, totality, neboť dnes je to o zájmových skupinách.

0 0
možnosti

Všem doporučuji vstoupit do některé ze stran, nebo založit "svoji" stranu. Jenom "kecat" je málo. Je třeba kultivovat politické prodtředí zevnitř. Jinak si ti - co tam jsou - s námi vytřou zadky ještě více než doposud. Bohužel vnímám, že vývoj je v tomto směru se záporným znaménkem. V duchu hesla lepší drzé čelo než poplužní dvůr se krade více, vše je stále sprostější...no prostě hrůza.

1 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x

Seznam rubrik