Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Autore, je to tak zažrané a tisícekrát opakované, že se nedivím Vašemu omylu. Pravicový nácek je protimluv. Pravicový člověk není nácek, spíš pravý opak, který preferuje svobodu a osobní odpovědnost za svůj život bez státních regulací. Nácek není pravicový, je to nacionální socialista, což, jak jistě sám uznáte, nemá s pravicovostí nic společného. Asi si tento příspěvek zkopíruji a budu jej dávat do všech diskusí, jelikož to komunisticky záměrné matení pojmů je všudepřítomné.

0 0
možnosti

Xenofilně-xenofobní dimenze politiky by se neměla směšovat s tradiční pravo-levou osou politického prostoru. Jako protiklad k existující xenofilní pravici a xenofilní levici potřebujeme, aby vznikla jak xenofobní pravice tak i xenofobní levice. Jinak budou lidé volit především podle bezprostředně aktuálních zájmů a preferovat je před preventivním řešením problémů, které začnou být kritické teprve v budoucnosti.

0 0
možnosti
Foto

Já doc. Konvičku trochu ztrhal za jeho špatnou přípravu na TV vystoupení.

Ale s jeho názory plně souhlasím

0 0
možnosti
Foto

Ano .. Konvicka je na tom bohuzel presne takhle ... to, co on si mysli nebo chce sdelit, musi nebo ma potrebu vysvetlovat nekdo jako vy ;-D .... chtelo by to, aby to umel rici sam .. jenze zatim argumentacne nezvlada oslovit vetsinu a musi si vystacit se stadem kriklounu, ktere si povrchni a obecne reci dokazi ziskat mnohem snaz

1 3
možnosti
MO

Nedávno bylo 50. výročí sira Winstona Churchilla. tehdy varoval před bolševismem a před nacismem a byl tehdejšími levičáky a humanisty zesměšńován, stejně jako každý kdo dnes varuje před islamisty. Lidská naivita a neochota pojmenovat problém je pořád stejná.

5 0
možnosti
Foto

KARMA!

A pozdrav k tomu!

1 0
možnosti
Foto

Konvička není řešení, konvička je problém, který se při polknutí vzpříčí v hrdle.

3 9
možnosti
Foto

Myslím, že těm, co se Konvička vzpříčí v hrdle, to jedině přejeme. Vám též.

6 1
možnosti
MC

R^ Myslící zodpovědné lidi nazývají nacionalisty. Potřebné mocenské páky, aparát a nástroje svým zbabělým charakterem, slabým sebevědomím s podporou hlupáků a parazitů využívají k vlastnímu obohacení. To je bohužel socialistický falešný a zrůdný program celéEU. Ten opravdu nemá s přirozenou solidaritou nic společného.

3 0
možnosti
PS

Karma ! A ode mě také , pane Konvičko - držte se !

12 0
možnosti
  • Počet článků 0
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 0x

Seznam rubrik